Caledonian kanalen

Starten på Caledonian kanalen

Vi var spente før vi kjørte inn i slusene, da vi hadde hørt at det var vanskelig å manøvrere i strømmen, men det gikk helt fint! Barna gjorde en kjempejobb i å hjelpe til!

occ-i-locken2slusa2slusenekanalen_barna

TAGS:


2 Comments

  1. Hei seilerne våre. Fantastiske bilder.Utrolig moro å lese og se.Vi får jo flott historiekunnskap i tellegg!! Vi ønsker dere en fortsatt god tur, flotte opplevelser og mye glede dere imellom.Gode klemmer fra Anne og morfar.Ps. Vi skjønner at ungene er kjempeflinke! Vi er så stolte av dere alle 5.

  2. Hei, så utrolig moro å se bilder og få så levende beskrivelser, det blir jo så lett å leve seg inn i det! …Så godt som det er mulig da, uten å være der selv. Tenk å spise kveldsmat og se på solnedgangen midt utpå havet…og med noen delfiner svømmende rundt da…til å bli svimmel av. På en god måte 😉 Det lever jeg meg gjerne inn i..! Og dere blir vel litt kulturpåvirkede på deres vei..? Er det sekkepipespilling på vei til neste by?
    Det er helt herlig å se så mange friskusbilder. Gleder meg til neste oppdateringer 🙂

    Kos og klem, Eli Kristin