Loch Ness og Urquhart Castle

Vi beveget oss inn i de neste slusene tidlig om morgenen, og kom inn i Loch Ness sammen med Caspare.  Den berømte innsjøen stod til forventningene, selv om været kunne vært bedre (overskyet, kaldt og regn). Det har dessverre vært lite sol og sommertemperatur på turen så langt, og vi har legger i skummamelkfarge hele gjengen.. Uansett, vi fikk historien om Nessie på nært hold på Nessie Exhibition Centre. Over Loch Ness forsøkte Trond så godt han kunne å synge diverse lokkesanger, med noen tilhørende rykk i ulike lemmer (som var ment å skulle være lokke-dans), men Nessie holdt seg unna. (“Teithets-faktoren” stiger til rødt i guttas øyne i slike stunder.., men de klarer ikke la være å småflire). Ut på ettermiddagen ankret vi opp foran Urquhart Castle. Slottet har en blodig og sentral plass i Skottlands historie, og det var et flott skue fra sjøsiden. Vi ble vitne til et skotsk bryllup med kilt og sekkepipemusikk midt blant slottsruinene. Barna kjørte Trond i land med ribben, slik at han kunne se nærmere på slottet, mens de koste seg på oppdagelsesferd i ribben på egenhånd.

cantare_batloch-ness-senterloch-ness-senter2loch-ness-subdurkhartdurkhart_occdurkhart4occocc2barna_ribb2svaner3 Comments

  1. Moro å lese assa:) Utrolig mye dere får oppleve ser det ut som!! Koooooooooooos dere videre!!

  2. ha ha, kan se for meg Tronds lokke dans og sang!!!!

  3. Ja, Karina.. Du som har sett Trond på fest kan sikkert levende forestille deg det! He-he:) God klem!