Til Irland

Vi gikk fra Crinan i Skottland, og seilte en hel dag langs Kintyre, innom Giha, og videre over Irskesjøen til Irland, og deretter langs kysten til Bangor. Vi hadde gode værforhold, fin vind og noe bølger til å begynne med, før det ble lite vind og stille sjø. Vi kom frem kl 03.00, og er nå blitt temmelig vant til å navigere i mørket. Gutta fikk med seg det skotske landskapet fra styreposisjonen, mens jeg og Karoline tilbragte noen timer på fordekket. Vi hadde en god samtale mens øynene hvilte på solnedgang og grønne, bratte fjellsider, før det bar ut i Irskesjøen. Vi hadde fortsatt litt igjen av Wenches (på SY Fryd) whiskykarameller, og Trond mente det var på grensen til fyllekjøring med all momsinga 🙂 Vi trodde problemet med revelinene i bommen nå var i orden, men nok en gang så røyk førsterevet etter kun noen timer (Bra vi testet det, til tross for lite vind!). Vi er nødt til å få et nytt revesystem i Dublin, da det som er innstalert fra fabrikk/leverandør ikke fungerer. Vi begynner å bli litt lei av kaldt vær, overskyet og regn, og gleder oss til å komme sørover til sol og sommer!

irskesjoen_solirskesjoen3irskesjoen_skipirskesjoenirskesjoen_islandkintyreirskesjoen_tisland_tkintyre2



2 Comments

  1. Hei seilere, godt at dere har kommet vel fram til Irland.Synd at dere har problemer med disse linene så vi håper dere får fikset dem for godt i Dublin.
    Vi har sol i Viksjøen i dag(mellom noen skyer).Da er det bare å holde seg ute.Det har ikke regnet så mye i Stjørdal på 25 år som denne sommeren.Men vi har heldigvis ikke behøvd strømpebukser…som da du var liten Mariann! Oddgeir teller nå ukene til pensjonisttida..7 uker igjen.
    Alt vel med oss. Herlig å følge dere på tur!! Gode klemmer fra oss to i Viksjøen. Skal alltid holse fra farmor og Karin og Leif.

  2. Det er tydeligvis ikke bare vi som har overskyet, kaldt og regn.. 7 uker går fort, og så kan du fritt råde over din egen tid, pappa! Det blir sikkert herlig:) Hils farmor, Leif og Karin fra oss alle. God klem!