Gåtur til utkikkspunkt på Islas Cies

Etter å ha nytt en laaaang deilig dag nr to på stranden på Islas Cies, sammen med Kjersti på Frøya og de andre norske langturseilerene, følte vi for å røre på oss. Det hadde kanskje også noe å gjøre med utviklingen fra å være albino til å bli norsktalende rødstekte engelskmenn… Uansett, vi damene og barna på Frøya, Fryd, Zita og Caspara (og Rolf på Zita) gikk en tur opp på en av toppene på Islas Cies. Det ble en fin tur i rolig tempo, som endte på et fantastisk utkikkspunkt!! Karoline var modig og utfordret sin høydeskrekk, og gikk ut mot kanten og fikk sett utsikten!

Mennene benyttet muligheten til å dykke sammen, og så fargerik fisk og noe korallrev.

På kvelden møttes vi alle på den lokale restauranten/baren på øya, til hyggelig lag. 🙂

cies-walkcies-walk2cies-walk3cies-walk4cies-walk5cies-walk6cies-walk7cies-walk12cies-walk11cies-walk8cies-walk9cies-walk102 Comments

  1. Halloooo. Har du mistet parykken Trond?????

  2. herregud å digg det ser ut å være der dere er!!!! Sommer og sol, mens her er det høst:) Vi blir bare hvitere og hvitere og dere brunere og brunere….