Dykking

Det har også blitt tid til dykking. Trond har vært med Frøja ut og dykket. Han har også drevet mer bassengtrening med Andreas, som har blitt veldig flink. Han kan nå uten problemer ta av seg maske og pusteventil under vann, for deretter å ta de på igjen, og blåse maska tom for vann under vann. Treningen går veldig fint! Jeg har nå kjøpt meg dykkemaske, snorkel og svømmeføtter, og skal bli elev nr to på skipperens dykkerskole. Det gjenstår å se om skipperfrua blir en like lærenem og lydig elev som unggutten.. He-he! Karoline fikk prøve å svømme under vann i bassenget med Tronds ekstra pusteventil (tilkoblet Trond), og syntes det var veldig gøy! 🙂

dykking4dykking3dykking2dykking5dykking1badebilde1badebilde32 Comments

  1. høres veldig moro ut assa:) Leste at dere hadde en fin kryssning igjen, klarte ikke å kommentere på den siden….. Herregud Mariann, fisk i hodet nesten:) he he, ler godt!!! Kjente jeg ble litt misunelig på at det er noen som kan ha kaffe date med dere;) he he…. love you!!!!

  2. Ja, fy fader for en fart flyvefisken har! Det SMALT virkelig i bommen..! Og det rare er at jeg stod på styreposisjonen ca tre meter over vannlinjen! He-he:) Vi savner også kaffedater med dere!! Rart å få bildet fra Egon uten at vi er der sammen med dere.. Mange gode minner med dere! Superglad i deg!