”Bollekurs”

Båten Frøja med Thomas i spissen har vært så hyggelige å forbarme seg over mannskapet på Occasione og deres udugelige kokk skipperfrua.. Flere ganger har de kommet over med nystekte boller og rundstykker, til stor glede for store og små!!

Her om dagen fortalte jeg Trond og mimmi at jeg var blitt invitert på ”bollekurs” hos Thomas. Trond begynte å småflire litt, og spurte om det var danske Thomas som hadde invitert meg på ”bollekurs”?.. Jeg svarte at det var det, for jeg var jo så udugelig på det området… ”Ja-ha-ja”, svarte min kjære, og småflirte mer.. Og jeg fortalte ivrig at Kjersti skulle assistere og det hele.. Da begynte min kjære å flire høyt, og ”mimmi” begynte også å le.. Kanskje ikke så rart da det gikk opp for meg at ”bolle” har en smule annen betydning på dansk.., nemlig ”å knulle”… Thomas ble konfrontert med sin invitasjon en fuktig aften om bord i Frøja, til mye latter fra hans danske venner som var på besøk.. 🙂

”Bollekurset” ble imidlertid utført i sømmelige former, med Kjerstis mor og far som anstand.. Det ble skrevet historie om bord, da Occasiones ovn aldri har sett rundere og fyldigere rundstykker!! De ble spist, varme og nystekte, på vei ut fra Puerto Rico med kurs for Las Palmas. Det ble rene julkvelden for store og små!!  🙂 Tusen takk, Thomas!!

puerto-rico_boller1puerto-rico_boller2puerto-rico_boller3puerto-rico_boller4



1 Comment

  1. Vi glær oss te boller :))

    bamseklemmer fra Oddgeir og Anne