Prosesjon, flaggheising, dinghyrace og Godot-treff

Søndagen begynte tidlig med prosesjon (som et 17.maitog!), og flaggheising til nasjonalsangen. Korpset var imidlertid byttet ut med et sambaorkester, og drillpikene med ”påfugl-damer”…!

Etter taler og noe underholdning var det klart for Don Pedros årlige dinghyrace!!! Dette er verdens villeste båtrace hvor man kler seg ut, og det ikke finnes regler. Det er altså lov til å sabotere og velte motstandernes båter, og jukse med hjemmesnekra seil osv. Folk hadde kledd seg ut og pynta dighyene og kastet seg ut i levenet til sjøs! Det ble et virvar av kjempende båter, og mange gikk over bord til mye latter fra tilskuere og sabotører.

Etter prosesjon og dingyrace ble den norske flåten invitert over i Godot for sjampagne og øl. Skipperen på Dina fra Os hadde tatt med seg gitaren, og det ble riktig god stemning om bord. Min kjære nevnte at han fikk skikkelig 17. mai stemning der de satt i sola, med en øl i handa, med masse nordmenn, god stemning og flagg rundt seg. Tusen takk Godot for et herlig arrangement! På kvelden var det barbequeparty og utdeling av premier i dinghyracet.

Skipperfrua gikk dessverre glipp av denne dagen til fordel for å se innsiden av lugaren… da hun hadde fått litt for mange drinker etter Owners cocktailparty, og dessverre led av et kraftig ”virus”…

dinghy1dinghy2dinghy14dinghy3dinghy9dinghy10dinghy12dinghy11dinghy19dinghy18dinghy20dinghy17dinghy7dinghy23dinghy28dinghy30dinghy29dinghy27dinghy24dinghy25dinghy22dinghy31dinghy32dinghy34dinghy33dinghy31-1dinghy36dinghy30-1



2 Comments

  1. Ser ut som dere har det bra assa:)) Ikke lenge igjen til dere drar nå.. blir spennede!! Vi må prates før dere drar, savner dere vettu;) Her har det snødd i dag så det er litt rart å se at dere er i syden-land:) SAVNER DERE!!!!!!

  2. Kjære skipperfrue:) Slike virus kan angripe selv de uskyldigste…overalt og helt uventet!! God bedring!! Ps.du må regne med at de kan dukke opp med uvjevne mellomrom faktisk resten av ditt liv:( Trøsten er: du er ikke alene!!

    Trøsteklemmer fra pappa og Anne ALDRI har vært utsatt for lignende.