Bursdag i paradisbukt!!

Nå er vi virkelig i PARADIS!!!! Det er bare å klype seg i armen flere ganger om dagen, for det er så vakkert her!! Andreas hadde gleden av å fylle 14 år i denne nydelige bukta, Saltwhistle Bay på Mayreau i Karibien. Feiringen begynte med bursdagssang og en god frokost, deretter gaver på nettet (hvor han fikk bla fiskeutstyr!), før han hoppet ut i det grønne vannet sammen med kompisen Bendik fra  båten Fryd. Vi tilbrakte dagen på stranda, med bla leirekrig, bading og kajakkpadling… Deretter feiret vi videre med bursdagsbarnets ønske: Taco i båten, før han og Bendik og Karoline fikk spille så mye X-boks de ville på kvelden!

Bukta er liten så det er ikke plass til så mange båter. Martin på Avventura skulle komme i Andreas sin bursdag, men de fikk dessverre ikke plass. Andre norske båter i bukta var: Fryd, MAD, Sjarmen, Godot, Honningpupp og Leahnis.

Stedet er heeeelt fantastisk!! Det er ikke vanskelig å nyte livet i disse omgivelsene! Jeg lar bildene tale for seg selv.

myreau11myreau12myreau28myreau1myreau3myreau5myreau7myreau8myreau17myreau16myreau19myreau21myreau29myreau24myreau26myreau25myreau20myreau15myreau23myreau22myreau39myreau40myreau41myreau42myreau34myreau35myreau36myreau37



5 Comments

  1. Det er jo helt villt å fint det er der!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skulle likt å ha vert i sommeren nå:)

  2. OG…… GRATULERER MED DAGEN TIL ANDREAS HELTEN!!!!

  3. Gratulerer med dagen Andreas håper du koser deg. se i mailen din;)

  4. Mmm..deilige deilige bilder…og gratulerer så mye til Andreas med bursdagen! Stor klem til dere alle 🙂

  5. Gratulerer med dagen!